GOODLIFE proteinpannkakor

  • 139 kr

Goodlife Protein Pancakes

Perfekt på turen! ? ? 

Goodlife Protein Pancakes är en fenomenalt god och glutenfri pannkaksmix med hela 40% protein och ett lågt fett- och sockerinnehåll.

  • 20 gram protein per portion
  • Lågt socker- och fettinnehåll
  • God, autentisk smak
  • Lätta att tillaga – blanda bara med vatten och stek
  • Goodlife Protein Pancakes är en smidig pannkaksmix för dig som gillar det goda i livet – men fortfarande är noggrann med vad du stoppar i dig. Den innehåller över 40% protein, har ett lågt fett- och sockerinnehåll och är helt fri från gluten.

Varför Goodlife Protein Pancakes?

Goodlife Protein Pancakes är proteinpannkakor där smaken kommit först. Målsättningen har från början till slut varit att skapa en pannkaksmix där smaken är så nära konventionella pannkakor som möjligt, men med ett överlägset näringsvärde.

Proteinet kommer i huvudsak från mjölk och ägg, och varje portion ger strax över 20 gram protein och endast ~170 kcal. De är glutenfria och innehåller inget tillsatt socker. Goodlife Protein Pancakes finns i dagsläget att tillgå i två goda smaker: Naturella pannkakor och Choklad.

Doseringsanvisning: Blanda 50 g (2 rågade 50 ml skopor) pulver med 150–170 ml vatten för tunna pannkakor eller 70–75 ml vatten för tjocka amerikanska pannkakor. Häll önskad mängd pannkakssmet i en stekpanna och stek på medelvärme tills pannkakan fått en gyllene färg.

Information: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.