Wild Land Desert Cruiser

  • 21 999 kr

Storsäljaren från Wild Land. Taktält i hårdskal med gott om plats för 2 personer.

VarumärkeWild Land
Material ramAluminium med hydrauliskt gasfjädersystem. Infästning och ytterskal i aluminium.
Maxlängd stege240 cm
Vikt64,4 kg (exkl. löstagbara lasträcke 2,7 kg och stege 6,3 kg).
Tältväggar190G rip-stop polycotton PU 2000 mm
Tältgolv210D polyoxford PU 2000 mm
Garanti2-års garanti


Desert Cruiser – Marknadens tunnaste taktält

Desert Cruiser är ett taktält i hårdskal från tillverkaren Wild Land och har en höjd på endast 18 cm! Marknadens absolut tunnaste taktält.

TAKTÄLT I HÅRDSKAL

Desert Cruiser är ett taktält i hårdskal, eller hard top som det också kallas. Fördelen med hårdskal över mjukskal är dels att det bygger inte lika mycket i höjden, dels att det går snabbare att fälla upp och ner. Desert Cruisers hårdtak är i starkt aluminium och är helt repfritt tack vare plastbeläggningen som ligger över.

GASCYLINDRAR FÖR SNABB MONTERING

Desert Cruiser fälls upp snabbt och enkelt med hjälp av de två gascylindrarna på vardera sida. Efter att du har låst upp taktältet så ger du en liten knuff uppåt och sedan löser gascylindrarna resten. Enklare blir det inte!

DESIGNAD FÖR NORDISKT KLIMAT

Taktältet Desert Cruiser är skapad för att klara av det nordiska klimatet. Tältet klarar av kraftigt regn utan att få in en droppe vatten in i tältet och du kan även använda taktältets hårdtak som ett stormskydd genom att placera hårdtaksväggen mot blåstens riktning. 

LASTA OVANPÅ TÄLTET

När du köper Desert Cruiser får du även med dig ett par lasträcken. Dessa kan du montera upp på taktältet för att lasta ytterligare packning.

BEKVÄM SKUMMADRASS

Slipp ryggont med den medföljande skummadrassen som medföljer taktältet. Skummadrassen är bekväm och är 7 cm tjock. Vill ni sova riktigt mjukt så finns det utrymme att förvara en tunn extra madrass i taktältet.

INBYGGD LED-BELYSNING

Inne i Desert Cruiser finner ni en remsa som går längst taket, detta är en vacker LED-belysning som ingår. LED-belysningen kopplar ni koppla till en powerbank eller annat uttag som använder USB.

120-MODELLEN

Innermått (L x B x H) – 200x120x100-75cm

Mått stängt (L x B x H) –  220x130x15

Vikt – 56,8 kg (exkl. löstagbara lasträcke 2,7 kg och stege 6,3 kg)

140-MODELLEN

Innermått (L x B x H) – 205x140x120-85cm

Mått stängt (L x B x H) – 222x155x18 cm

Vikt – 64,4 kg (exkl. löstagbara lasträcke 2,7 kg och stege 6,3 kg).