Wild Land Bush Cruiser

  • 21 999 kr

Bush Cruiser är ett smidigt taktält i hårdskal från Wild Land för 2 personer.

Varumärke
Wild Land

Taktyp
Hårdtak

Utrymme
2-personer

Storlek innertält
203 x 124 x 133cm

Storlek stängt
226 x 133 x 18cm

Vikt
61 kg (ink stege)

Material på ram
Aluminium

Garanti
2-års garanti

BESTÄLLNINGSVARA - LEVERERAS MARS/APRILWild Land Bush Cruiser - Ett smidigt taktält i hårdskal

Bush Cruiser är Wild Lands senaste modell av taktält. Det är ett taktält i hårdskal och har som fördel att man kan placera entrén baktill på bilen.

ETT AV MARKNADENS TUNNASTE HÅRDSKALSTÄLT
Bush Cruiser är ett av marknadens tunnaste taktält med en höjd på endast 18 cm. Dess tunna hårdskal gör att den drar mindre bensin och kan hjälpa till att minska ljud under körning.
SNABB OCH ENKEL MONTERING
Att fälla upp och ner Bush Cruiser är lika enkelt som det går snabbt. Allt du behöver göra för att fälla upp/ner tältet är att lossa/sätta fast den överhängande delen (entrén) genom att knäppa fast staget som håller den uppe. Därefter fäller du ner/upp den överhängande delen och fäller upp/ner hårdtaket. Och där var det klart. Hur enkelt som helst!
PLACERA ENTRÉN BAKTILL
En av de stora fördelarna med Bush Cruiser är att den har 3 stora entréöppningar vilket gör det möjligt för dig att gå in till tältet från alla håll. Det kan exempelvis vara bekvämt för dig att ha entrén baktill på bilen om du vill övernatta på en camping eller en parking och har ont om plats.
ANPASSAD FÖR NORDISKT KLIMAT
Bush Cruiser, precis som alla andra taktält från Wild Land är anpassade för att motstå det nordiska klimatet. Med Bush Cruiser behöver du inte oroa dig över regn och ruskigt väder. 

Tältet är uppbyggt med två stycken tältdukar, ett yttre och inre. Båda dukarna är gjorda i ett material som kallas för “polyoxford” som är mycket tåligt material. Dessutom har man vävt in ripstop, ett tyg som är ett förstärkningsmaterial som skyddar mot rivningar såsom från kvistar och grenar.

Tälten tål även regn mycket väl och är helt vattentätt. Den yttre tältduken har en vattenpelare på 3000mm och den inre har en vattenpelare på 2000mm.

INBYGGD LED-BELYSNING
Taktältet Bush Cruiser har en inbyggd LED-slinga som enkelt kopplas till en powerbank. LED-slingan lyser vackert utan att vara för stark och ger dig en helt annan upplevelse i tältet.
MEDFÖLJANDE LASTBÅGAR
Vill du lasta ovanpå taktältet? Inga problem! Med Bush Cruiser får du med dig ett par lastbågar som du kan montera fast på hårdtaket. Du kan exempelvis lasta solceller, SUP-brädor eller annat.
TELESKOPISK STEGE
Stegen som medföljer till Bush Cruiser är en teleskopisk stege som klarar upp till 150 kg. Stegen är mycket smidig och har flera låsfästen som kan användas beroende på din bils höjd.