Wild Land Wild Cruiser

  • 19 499 kr

Rymligt taktält i mjukskal

Wild Cruiser är ett taktält som är anpassad för familjen. Taktältet har gott om utrymme med plats för upp till att 4 personer ska bekvämt kunna sova på med medföljande skummadrassen.

Snabbt att fälla upp och ner tältet

Att ta upp och ner Wild Cruiser är mycket enkelt och vem som helst kan göra det. När taktältet är monterat på bilen så tar du tag i den fastmonterade stegen som sitter uppe på tältet och börjar sedan backa. Då fälls taktältet upp och sedan sätter du ner stegen i marken för stabilitet och till sist sätter du på stödpinnarna. Och vips så är taktältet redan för användning!

Passar till alla bilar

Luras inte av Wild Cruisers storlek, taktältet kan monteras upp på alla bilar! Oavsett om du kör en mycket liten personbil eller om du kör ett större fordon så passar detta taktältet utmärkt. Det hända möjliga hindret är vad ditt takräcke har för maxvikt.

Klarar av alla väderlekar

Wild Cruiser, precis som alla andra taktält från Wild Land är anpassade för att motstå det nordiska klimatet. Med Wild Cruiser behöver du inte oroa dig över regn och ruskigt väder. Tältet består av 2 stycken tältdukar i olika material. Det första materialet, och de material som taktältet till stor del bygger på är “190G rip-stop polycotton”, ett material som är helt vattentätt och mycket slitstark. Det är detta material som skyddar tältet mot grenar, kvistar och annat som kan dra repor i tältduken. Det andra material är nylonmesh som är som ett inbyggt myggnät för att hålla krypen borta under natten. 

Dessutom är alla sömmar i tältet isolerade med en tygtejp, vilket dels försäkrar dig om att regnet inte kommer in i tältet men också så hjälper den er minimera kondensen som bildas under natten. 

Tjockt neoprenkapell för skydd under transport

Wild Cruiser är ett så kallat “taktält i mjukt skal”. Detta innebär att när man fällt ihop tältet och ska åka iväg så sätter man på ett överskyddskapell. Detta kapellet är gjort i tjock neopren och ger både gott om skydd under transport men den är dessutom helt vattentät.

Fler fördelar

qTeleskopisk stege för extra stabilitet

Stora fönster för extra ljusinsläpp

Stark ram i aluminium

2 st stora skopåsar

Krokar och fack för förvaring


VarumärkeWild Land
Innermått (L x B x H)250 x 160 x 115-85 cm
Vikt68 kg
Stängd mått172 x 135 x 37 cm
Material ramAluminium
Maxlängd stege240 cm
Tältväggar190G rip-stop polycotton PU 2000 mm
Tältgolv210D polyoxford PU 2000 mm
Garanti2-års garanti