Wild Land Voyager 2.0

  • 26 999 kr

Komplett taktält för hela familjen

Voyager Pro är årets nyhet för taktältsmarknaden. Den nya modellen är lättare, enklare och robustare än dess föregångare, Voyager.

Nytt tyg för alla väderlekar

Voyager Pro är det taktältet som klara av alla väderlekar. Regn, blåst, värme. Den klarar allt! Wild Land har nu kommit upp med ett nytt patenterat tyg som bygger på 3 lager: Polyoxford, nylonmesh och polyvinylklorid (PVC). Dessa tre lager gör det möjligt för tältet att konstant ventileras och håller kondensen borta. 

Det nya patenterade tälttyget gör dessutom taktältet mycket vattentätt. Voyager Pro har 12 000 vattenpelare vilket försäkrar dig om att inget regn kommer in i tältet. Alla sömmar är dessutom isolerade med tygtejp för förebygga att kondens bildas under varma nätter. 

Hårdtak för att snabbt resa iväg

Voyager Pro är ett taktält i hårdskal vilket gör det mycket enkelt för er att packa ihop och resa iväg. Att fälla upp och ner tältet går snabbt och du slipper trä på ett krångligt kapell varje gång ni ska iväg. Ihopfällt blir dessutom taktältet mycket tunnare vilket skapar mindre luftmotstånd under era färder.

Inbyggd LED-belysning

Voyager Pro kommer med inbyggd LED-belysning i tältet. LED-slingan kopplar du enkelt med en powerbank eller mobil för bekvämt och mysigt ljus på kvällarna.

Fler fördelar

Stark ram i aluminium

Teleskopisk stege för extra stabilitet

360° utsikt med stora fönster

2 st stödpinnar

2 st stora skopåsar

Krokar och fack för förvaringInnermått 230 x 200 x 120 cm

Mått stängt 227 x 140 x 29 cm

Vikt 76 kg (inkluderat stege 7 kg)

Utrymme 4-5 personer

Garanti 2-års garanti