Wild Land Pathfinder II

  • 25 999 kr

Pathfinder II – Ett helt automatiserat taktält

Det mest avancerade taktältet på marknaden är äntligen här – Ett helt automatiskt taktält! Detta är Wild Lands nyaste taktält – Pathfinder II som fälls upp och ner med ett knapptryck.

Oavsett om du ska iväg på långa äventyr eller kortare äventyr, har Wild Land vad alla utflyktsentusiaster kan tänkas behöva. För första gången appliceras den trådlösa fjärrkontrollteknologin på taktältsmarknaden vilket ger en enastående upplevelse. Q-Yield patentdesignade taktält håller dig varm och bekväm utomhus. Pathfinder II levereras med den trådlösa fjärrkontrollen och installationen är mycket enkel (instruktioner medföljer). Tältet har löstagbara takstänger för att ökad lastkapacitet och en inbyggd LED-belysning som du kopplar upp med en vanlig USB.


Fjärrstyrd taktält i hårdskal

Wild Land Pathfinder II är ett taktält som du styr den via en fjärrkontroll. Taktältet är utrustad med solceller ovanpå tältet som laddar ditt taktält.

Fäll upp taktältet med ett knapptryck

Bekvämare naturupplevelse än med Pathfinder II hittar du inte! För att fälla upp taktältet så puttar du lätt upp locket på taktältet och sedan klickar du på fjärrkontrollens knapp och whips! Då var det klart!

Inbyggda solpaneler för bekväm laddning

Pathfinder II kommer utrustad med 2 stycken solpaneler som sitter uppe på tältet. Dessa två är kopplade till den medföljande powerbanken som ser till att alltid ha ett fulladdat taktält. 

Står emot regn och blåst

Taktältet är helt vattentät. Tältduken består av två stycken material: polycotton och polyoxford. Båda dessa är valda för att motstå hårda väderlekar så som stark vind och regn. Alla tältets sömmar är dessutom förstärkta med tälttyg för ytterligare försäkra dig om bekväma nätter fri från regn och fukt.

Tältet kommer även utrustad med ett myggnät som sträcker runt hela taktältet i material nylonmesh som håller alla kryp och insekter borta från tältet.

Fler fördelar

Inbyggd LED-belysning

Stark ram i aluminium

Teleskopisk stege

Tjock skummadrass (7 centimeter)

Medföljande powerbank

2 st stora skopåsar

Krokar och fack för förvaring