SILVA Strive Ultra Light

  • 599 kr

Strive Ultra Light är den allra lättaste och smidigaste löparvästen från Silva. Det här är din bästa partner när du vill springa snabbt och lätt. Löparvästen är tillverkad i tunn mesh och andra material som andas och som ger bra ventilation och fukttransport. Spring med en fri känsla med denna slimmade löparväst som endast väger från 139 gram!

När sekundrarna räknas så är varje detalj viktig. Strive Ultra Light löparväst har fyra fickor på framsidan av löparvästemn så att du lätt kan komma åt det du behöver utan att tappa fart när du springer. Två av fickorna rymmer Silvas mjuka vattenflaskor (ingår ej) och hålls på plats med kompressionsremmar. De andra två fickorna är perfekta för gels och bars – och skräpet som du tar med den sista biten hem. Ytterligare två fickor finns på sidan av västen; en i mesh och en ficka med blixtlås. Här har du din telefon i säker förvaring (fickan med blixtlås är vattentät) och har också plats för vantar, mössa, kompass och ytterligare energi. Fickan på ryggen är i mellanstorlek och rymmer en extra jacka eller ett pannlampsbatteri.

Strive Ultra Light finns I tre storlekar: XS/S (139 g), M (157 g) och L/XL (178 g). Det här är en lättviktsväst med riktigt bekväm känsla. Dubbla remmar över bröstbenet ger en flexibel och skön passform och löparvästen andas tack vare tunn mesh. Materialvalen och detaljerna är i hög kvalitet så att du ska kunna springa många rundor och många mil med denna löparväst. Handtvätta din Strive Ultra Light löparväst efter svettiga rundor och häng upp den för att torka så är den redo att följa med ut snart igen.

Denna löparväst är utrustad med visselpipa för din säkerhet, samt reflekterande detaljer så att du syns när du springer i mörker. Den är också förberedd för integration med pannlampa så att du kan ha batteriet i fickan på ryggen.

  • Låg vikt Denna löparväst väger från 139 gram
  • Bekväm passform Dubbla remmar över bröstbenet ger en flexibel och skön passform
  • Lättillgängliga fickor Fyra fickor framtill – och ännu fler på sidan och baktill
  • Tillverkad i material som andas Funktionella material ger optimal ventilation och fukttransport
  • Detaljer för din säkerhet Löparvästen är utrustad med visselpipa och reflekterande detaljer