BARK

  • 549 kr

Utformat för hundar med en hög svansisättning, längden är därför anpassningsbar med en elastisk dragsko ovanför svansen. Mjukt och smidigt, vind och vattentätt 3000/3000.


· Iontex®-teknologi · Ger rörelsefrihet för frambenen ·Vatten- och vindavvisande · Krage med dragsko ·Reflexdetaljer · 

Finns i svart och grått.


____________________________________________________________

Ett hundtäcke för vardagens äventyr!
Bark har en helt ny typ av design som ger bästa möjliga rörelsefrihet för frambenen. Täcket är designat för hundar med en hög svansisättning, längden kan därför anpassas vid behov och justeras med en elastisk dragsko ovanför svansen.

Täcket har ett mjukt och elastiskt yttertyg med vatten- och vindavvisande egenskaper och god andningsförmåga. Den välformade kragen har en dragsko för att hindra regn och snö från att komma in. Insidan är fodrad med Iontex®-teknologi för att stimulera blodcirkulationen, vilket kan hjälpa hunden att bibehålla en optimal kroppstemperatur och hålla musklerna flexibla i alla väder. Bark är designat så att våra täcken Cassie och Eddie passar bra under, perfekt när hunden behöver ett extra värmande lager.

Bark har en bekväm och nära passform över bröstet, med en snabb och enkel knäppning av bröstplattan med ett spänne på ryggen. Kardborrefästen på sidorna säkerställer att det ligger stadigt på plats utan att vrida sig. Täcket är synligt från alla vinklar med reflekterande detaljer och logo för extra säkerhet i mörkret. Det finns öppningar för att fästa kopplet i halsband eller sele.

Bark är designad för en normalbyggd till mer atletisk typ av hund.