PrimaDog Small Breed Kyckling & Potatis

  • 89 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

  • Recept särskilt för små, vuxna hundar
  • Vetefri
  • Hög kötthalt
  • Inga konstgjorda smak- eller färgämnen
  • Livskraft från nordiska örter och bär
  • Tillverkad i Europa

PrimaDogs Kyckling & Potatis för vuxna hundar av små raser har tagits fram utifrån de senaste forskningsrönen för små hundar som uppskattar välsmakande och högklassig mat. Vi har svarat mot hundarnas snabba ämnesomsättning med ett eget energirikt helfoderrecept för små hundar.

Eftersom hundarna i första hand är en köttätare är den första och viktigaste ingrediensen i PrimaDog-helfoder alltid kött. Den välsmakande huvudråvaran i detta helfoder är lättsmält och delikat kyckling. Lättsmälta kolhydrater från potatis, majs och äpple tar också hand om din hunds mage. Maten är helt fri från vete för din fyrbenta väns bästa. Omegahaltig laxolja stöder hjärnans och ögonens normala funktion och hjälper till att upprätthålla en smidig hud och ståtlig päls. Foderkulorna är små till storleken och lätta att äta. Du kan blötlägga dem i vatten så att de blir mjuka eller servera dem torra. Då hjälper foderkulorna samtidigt till att lossa plack som samlats på tänderna.

I PrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturens superfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer, mineralämnen och antioxidanter den behöver: dill, lingon, havtorn och hjortron – bland annat för hjärtats och blodkärlens väl. MOS- och FOS-prebiotika stöder de goda tarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässiga välmåendet för din hunds matsmältningskanal. Det Yucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minska lukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led- och rörelseapparaten. Produkten innehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen eller genmodifierade råvaror. PrimaDog-produkternas höga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammen ISO 9001 och HACCP.

Förpackningar: 1,5 kg & 4 kg

Endast avhämtning