PrimaDog Kyckling & Potatis

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

PrimaDog 
  • För alla fullvuxna hundar
  • Vetefri
  • Inga konstgjorda smak- eller färgämnen
  • Livskraft från nordiska örter och bär
  • Tillverkad i Europa

PrimaDogs Kyckling & Potatis för alla fullvuxna hundar är högklassig näring för din bästa vän. Foderkulans storlek har optimerats för mellanstora hundar och passar både för större och mindre munnar. Du kan alltså erbjuda hela din hundflock delikata stunder oberoende av storlek. PrimaDog-helfoder har utvecklats utifrån de senaste forskningsrönen och den viktigaste ingrediensen är alltid kött: hundarna är ju i första hand köttätare. Den välsmakande huvudråvaran i detta helfoder är delikat och lättsmält kyckling.

Den omegahaltiga laxoljan i helfodret stöder hjärnans och ögonens välmående och hjälper till att upprätthålla en smidig hud och glänsande päls ända ut till svansspetsen. Som fiber- och kolhydratkällor har lättsmält potatis, majs och äpple använts. Maten är helt fri från vete med tanke på din hunds bästa.

I PrimaDog-helfoder ingår hela den nordiska naturens superfood-spektrum, så att din hund får alla de vitaminer, mineralämnen och antioxidanter den behöver: hjortron, dill, havtorn och lingon – bland annat för att stöda motståndskraften. Det Yucca schidigera-extrakt som tillsatts i receptet hjälper att minska lukten från avföringen och dämpa inflammationstillstånd i led- och rörelseapparaten. MOS- och FOS-prebiotika stöder de goda tarmbakteriernas tillväxt och främjar det helhetsmässiga välmåendet för din hunds matsmältningskanal. Produkten innehåller inte färgämnen, konstgjorda smakämnen eller genmodifierade råvaror. PrimaDog-produkternas höga kvalitet garanteras med hjälp av kvalitetssäkringsprogrammen ISO 9001 och HACCP.

Förpackningar: 2 kg, 10 kg & 12 kg


Endast avhämtning