Nonstop CaniX belt

  • 899 kr

Dess unika konstruktion har maximal stöd för ryggen, vilket hjälper till att bibehålla en hälsosam löpstil. Detta är viktigt inte bara för din hälsa utan också för din prestation. Bältet är tillverkat i enlighet med riktlinjerna för professionell löpning.
Non-stop dogwear CaniX-bälte har utvecklats med några av de bästa idrottare i canicross för löpning och racing på alla nivåer. Med ventilerande mesh gör CaniX bältet det bekvämt att springa med vid alla temperaturer.

Lera eller is är inga problem, med de lätta aluminium spännen som är tåliga och snabba att låsa upp under alla förhållanden. CaniX belt har en glidande karbinhake, vilket gör det lättare att hålla sig i synk med din hund. CaniX belt är mycket justerbar och finns i två storlekar: small & medium. Om du vill ta med din telefon eller ett mellanmål, så finns det en spandex ficka för detta bak på bältet.
Bältet väger bara 280 gram med är robust och tåligt. Bältet levereras med en låsbar karbinhake som standardfästpunkt för ditt Bungee-koppel.